שיפור הזיכרון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/04/2007 | 21:55 | מאת: משה

אני סובל קצת מבעית זיכרון. לאחרונה קראתי שמחקר שנערך לא מזמן גילה כי חומצות השומן אומגה 6 (Arachidonic acid ) ו- אומגה 3 (Docosa Acid) משפרות את הזיכרון. למיטב ידיעתי, חומצות כאלה מצויות בדגים. האם יש עוד מאכלים שמכילים אותן ? בתודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה
03/04/2007 | 23:13 | מאת:

שלום משה, המחקרים אינם חד משמעיים, ןלא רצוי להגזים במינונים של שניהם. המקור הטוב ביותר לחומצת שומן אומגה 3 היוא מדגי ים ופירות ים. אומגה 6 ניתן להשיג ממרבית המזונות. בברכה, דנה