שיפור הזיכרון
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
אני סובל קצת מבעית זיכרון. לאחרונה קראתי שמחקר שנערך לא מזמן גילה כי חומצות השומן אומגה 6 (Arachidonic acid ) ו- אומגה 3 (Docosa Acid) משפרות את הזיכרון. למיטב ידיעתי, חומצות כאלה מצויות בדגים. האם יש עוד מאכלים שמכילים אותן ? בתודה מראש
לקריאה נוספת והעמקה
שלום משה, המחקרים אינם חד משמעיים, ןלא רצוי להגזים במינונים של שניהם. המקור הטוב ביותר לחומצת שומן אומגה 3 היוא מדגי ים ופירות ים. אומגה 6 ניתן להשיג ממרבית המזונות. בברכה, דנה