המשך שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

04/01/2007 | 09:38 | מאת: מאי

בקשר לתפוח אדמה קראתי באיזה אתר טיםיפ נידמה לי היה שמו את זה ולכן שאלתי אם קושרים ליד למספר דקות אפילו שעות כתוב שזה מוציא סידן אז אם אוכלים זה גם שוהה בגוף לכן קישרתי שבר: #לוקחים תפוח אדמה, חוצים אותו לשניים ואת פני התפו"א, החלק הפתוח, מניחים על היד וחובשים אותה, שיהיה צמוד חזק ליד(את היד נתתי בתור דוגמה ולא צריך לעשות לעצמכם נמק, אלא פשוט שיהיה צמוד), משאירים אותו על היד איזה 20 דק', לוקחים כפית, דופקים אותה בעדינות על החלק של היד בו היה תפוח האדמה, עושים כזה "פאק" (הרעש הכוונה חח) ונוצר שבר. הסבר לכך: תפוח האדמה סופח אליו את הסידן שיש בעצמות, הם נהיות שבריריות כי אין מה שנחזק אותן, וכך, כשחסר סידן, המקום נשבר. לא סתם אמא ואבא אומרים לכם "תאכלו גבינות! תשתו חלב! העצמות שלכם יישברו.." (זה מפאת חוסר סידן)

לקריאה נוספת והעמקה
04/01/2007 | 09:54 | מאת:

שלום מאי, ושוב אומר, גבב של שטויות, לא הוכח מדעית, מיתוסים כאלו יש הרבה וחבל על זמן התגובה. בברכה, דנה