שיבולית שועל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

25/10/2006 | 12:13 | מאת: שושי

אני אוכלת כל בוקר דייסת שיבולת שועל. אך יש שני סוגים. אחת דקיקה . ויש גם שיבולת שועל עבה . הדקה נראית לי כמו נסורת שנשרה מהעבה. . מה ההבדל בין שניהם. ואיזה כדאי לאכול. תודה שושי

לקריאה נוספת והעמקה
25/10/2006 | 16:15 | מאת:

שלום שושי, ההבדל הוא ברמת הטחינה, וככל שפחות טחון, כך נשמרים יותר הערכים התזונתיים, לכן רצוי לאכול שבולת שועל ברגת טחינה נמוכה יותר. בברכה, דנה