ספיגת סידן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/07/2006 | 04:09 | מאת: דן

באחת מתשובותיך ציינת את גבינת סקי בטעם וניל 3% שומן כמקור טוב לסידן. האם העובדה שמוצר זה מכיל אחוזי שומן כה מעטים אינה גורעת מיכולת הגוף לקלוט ולספוג את הסידן?

לקריאה נוספת והעמקה
23/07/2006 | 10:58 | מאת:

שלום דן, לרוב 3% הינם מספיקים על מנת להכיל מספיק ויטמין D שיעזור לספיגה. כמובן שככל שמעלים באחוז השומן, כך הספיגה יעילה יותר. בברכה, דנה

24/07/2006 | 08:23 | מאת: אליהו

דנה שלום רב, בעקבות תשובתך בנדון, האם הסידן המצוי ביוגורט דיאטטי (0% שומן) כן נספג די הצורך? האם עדיף לאכול יוגורט "רגיל" (לא דיאטטי)?