נפיחות בבטן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/07/2016 | 08:38 | מאת: חיים

שלום, במהלך רוב היום ובמיוחד אחרי ארוחות קיימת נפיחות בבטן, התחלתי לטפל לפני כחודש עי אכילה איטית ומבוקרת. רציתי לשאול בנוסף לזה מה הדרך הטובה ביותר להוריד את הנפיחות והגזים? האם מומלץ לטפל עי תזונה מותאמת בלבד או לשלב גם תרופה כלשהי? המליצו לי על gastro

31/07/2016 | 12:09 | מאת:

שלום חיים, על מנת לקבל ייעוץ מסודר וליווי מתאים ממליצה מאוד לפנות לדיאטן/ית גסטרו נפיחות בבטן יכולה לנבוע מגורמים שונים, גם תזונתיים וגם התנהגותיים אבל לא רק, ועל מנת לפחות להבין את הכיוון הזה נדרש פה מעקב מסוים ע"י איש מקצוע בהצלחה