האם הממתיק מאושר כבטוח לשימוש

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/07/2016 | 08:47 | מאת: אליעזר

שלום וברכה, האם סודיום ציקלמאט מאושר ע"י FDA ומשרד הבריאות כבטוח לשימוש? מה הכמות היומית המאושרת שלו? כמה שקיות של ממתיק המכיל אותו בטוחות לשימוש יומיומי? אליעזר

03/07/2016 | 12:11 | מאת:

שלום אליעזר, הממתיק לא אושר בFDA האמריקאי, בארץ הממתיק מאושר לשימוש (ולא רק בארץ http://www.cyclamate.org/pdf/Cyclamate_worldwidestatus.pdf) לא מוצאת כעת מידע על כמות יומית מאושרת (בדר"כ כתוב על האריזה, על איזה מוצר מדובר?) בכל מקרה אמשיך לחפש וארשום לך שוב