דחוףףף, שתיתי שתיה עם עובש צף בבקבוק

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

13/03/2016 | 20:11 | מאת: יהודית

אינני מרגישה לא טוב כשלושה שבועות, עדיין לא גילו מה הבעיה, אתמול גיליתי שבמים טעמים צף עובש ואני כבר שותה אותו כשלושה שבועות. כל הבקבוקים באותו מצב והם סגורים. אני מחפשת מעבדה לבדיקת המוצר אך לא מצאתי כי הם מבצעים רק לחברות. חייבת לברר אם המצב הבריאותי שלי עקב השתיה הזאת שלא יהיה לי נזק בלתי הפיך. אני עם סחרחורות וכאבי ראש, בקיצור לא מתפקדת. אלרגית לפניצילין, שתיתי בערך 4 בקבוקים כאלה של 1 1/2 ליטר, מה עושים ? עצה דחוף בבקשה.

14/03/2016 | 09:14 | מאת:

שלום יהודית, לצערי פורום זה אינו המקום לשאול שאלה חשובה כגון שאלתך, ולדעתי את צריכה לפנות קודם כל לרופא המשפחה ולספר לו את זה, וכן להתקשר לחברה ממנה קנית את המוצר ולהתלונן בעניין. לא חושבת שמוגזם יהיה גם ליצור קשר עם משרד הבריאות ולדווח על כך, כיוון שמדובר בסיכון בריאותי המקיף את כל אוכלוסיית הצרכנים של המוצר המסוים. בעיקרון, מיקרוביולוג, ויותר מדויק מיקוביולוג (מומחה לפטריות) יכול לענות על שאלותייך בנושא הנזקים. רק בריאות ושתי מים

14/03/2016 | 12:57 | מאת: יהודית

תודה על המענה המהיר. אני מטופלת אצל רופא מה-25/2/2016. פניתי למשרד הבריאות הם מודעים למצב ויצאו בהודעה לציבור בויינט. את תוצאות הבדיקה הם לא מוכנים לתת לי. אינני מוצאת מעבדה שעושה בדיקות לאנשים פרטיים על מנת לדעת איזה עובש יש בבקבוקים כי יש לי עוד 4 נגועים בבית. אני רוצה לדעת אם לא יהיו השלכות לטווח רחוק בגלל המוצר הפגום הזה.ואם לא נגרם לי נזק בלתתי הפיך. לחברה אין מה לפנות כי הם לא יודו בפניי. במידת הצורך אצטרך לתבוע אותם. בבקשה תעזרו לי לגבי מעבדה פרטית כדי לדעת כמה נזק עלול להיות לאחר שתיה של 6 ליטר משקה נגוע. למי לפנות? אני מיואשת מאד