תוצאת ויטמין נ-12

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/12/2015 | 21:16 | מאת: ליאון

בן 27, בריא. (רגיש לחלב).בבדיקת דם במכבי תוצאת ויטמין בי-12 -265. האם נמוך? האם מומלץ לקחת תוספים? אם כן, אילו, איזה מינון ולכמה זמן. בתודה מראש

23/12/2015 | 12:15 | מאת:

שלום ליאון, גם אם הבדיקה עדיין בטווח הנורמה זה עדיין נמוך ונראה שיש צורך בתיסוף. ממליצה לך להפגש עם תזונאי/ת ע"מ לראות איפה יש ויטמין זה בתזונתך ובחירת האופציה המומלצת עבורך לתיסוף מבחינת מינון ומס' פעמים בשבוע. לא אחראי ומקצועי לעשות זאת דרך האתר ולכן מפנה אותך לאיש מקצוע