לא עניתן על שאלתי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/12/2015 | 15:29 | מאת: אור

שאלתי אם האוכל הספציפי הזה שאני מציינת מכיל חמרים שעשויים לגרום לשלשול או יציאה רכה. ללכת לדיאטנית זה אני יודעת לבד, בלי שתמליצו לי, עם כל התודות.

06/12/2015 | 09:51 | מאת:

שלום אור, על פניו לא נראה כי האוכל שציינת גורם יציאות רכות/שלשול. מה שכן, זה נראה כמות אוכל מועטה מידי ולכן ייתכן וחסרים עוד מזונות שאת אוכלת ולא נרשמו. עוד דבר שחשוב לדעת זה האם היציאות השתנו עם המעבר לתזונה זו או שהיו גם קודם, או שהחלו אח"כ, תדירות ונפח יציאות ועוד המון פרטים שיעזרו להבין האם באמת האוכל הוא פה הגורם. לכן רשמתי שנדרש בירור קצת יותר מעמיק, אם העניין באמת מפריע. ייעוץ אינטרנטי אינו מספק במקרה זה.