לשירה גולדברג

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

24/04/2015 | 09:04 | מאת: לוזון

לשאלה מניין לי על הארסן בחומץ התפוחים לפני מספר חודשים הומלץ להוריד מן המדפים חומץ תפוחים של חברת מזון בינלאומית, בגלל תכולת ארסן גבוהה מעל ל10 מיליגרם, (או, מיקרוגרם) כצרכן קבוע של חומץ תפוחים רציתי לדעת אם מקור הארסן הוא בחומץ עצמו או בתהליך היצור או השימור, מתשובתך למדתי כי זה לא שייך לחומץ התפוחים עצמו, ועל כך אני מודה לך מאד לוזון

24/04/2015 | 10:35 | מאת:

כל הכבוד על העירנות הגבוהה לגבי הודעות הריקול (recall)! צרכנים רבים אינם מודעים לכך וישנו פרסום קבוע באתר משרד הבריאות, עם שלל חדשות (לא טובות, בדר"כ) לגבי מזון ושאר הבטי בריאות נוספים http://www.health.gov.il/NewsAndEvents/SpokemanMesseges/Pages/Messeges.aspx