תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/04/2015 | 22:58 | מאת: נילי

שלום רב, אני מנסה להרזות בגישת הנון דיאט, ואודה לכם אם תוכלי לעזור לי אני יודעת כמה בערך עלי לאכול בכדי להוריד במשקל,אך רציתי לדעת האם יש כמות של פחמימות פר ארוחה שאתם ממליצים לא לעבור עליה? אם אפשרי בקלוריות לכתוב לי? תודה רבה

08/04/2015 | 12:35 | מאת:

נילי יקרה, בגדול כמות הפחמימות מומלץ שתהיה מחולקת על פני היום באופן הגיוני ומאוזן יחד עם זאת אפשר להתפלסף עד אינסוף ולומר נניח שבאכילה כשהיינו קרובים יותר לטבע אולי אכלנו ארוחה עצומה של פירות ואז כל יתר היום לא היה מזון. אין לי שמץ מושג. אני ממליצה שתיגשי למישהו שעוסק בשיטת הנון-דיאט ותקבלי הכוונה בהצלחה