תזונה הנכונה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/03/2015 | 09:19 | מאת: לי

שלום, אבא שלי בן 68 ויש כולסטרול CHOLESTEROL: 240 mg/dL TRIGLYCERIDES: 96 mg/dL CHOLESTEROL- HDL: 51 mg/dL CHOLESTEROL-LDL calc: 170 mg/dL CHOLESTEROL/ HDL: 4.7 NON-HDL_CHOLESTEROL: 190 mg/dL באופן כללי הוא לא אוכל מטוגנים ואוכל עם הרבה שמן, מאוד שומר ובכל זאת יש כולסטרול גבוה. האם יש מאכלים מומלצים לאכילה (דג, בשר... ? מה אסור לאכול ? פרט לזה שצריך להפחית בדברים המכילים כולסטרול תודה.

01/04/2015 | 15:49 | מאת:

לי שלום, האם את שואלת על אביך שגם יש לו סוכרת וחלבונים בשתן? אני ממליצה לגשת לדיאטנית בקופת חולים שלכם ולקבל טיפול מקיף ונאות. מאחלת הרבה בריאות וחג שמח