אגוזי לוז

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/02/2015 | 17:49 | מאת: יפית

שלום יש לי הרבה אגוזי לוז שפג תוקפם לפני מספר חודשים יש להם טעם קצת משונה אבל לא רע. האם אפשר לטחון אותם ולהשתמש לעוגה? האם יש סכנה בריאותית באכילתם?

18/02/2015 | 00:46 | מאת:

שלום יפית, אני לא הייתי משתמשת משני טעמים: 1. אגוזים עשירים בשומנים והם נוטים להתמחצן ולהתקלקל עם הזמן ואז אינם מומלצים. 2. יתכן ויש איזו התחלת צמיחה של עובש שאפילו אם אינו נראה לעין יש לו פוטנציאל נזק בריאותי רב.