עלי תה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/02/2015 | 09:09 | מאת: יוני

לאחר חליטת התה הירוק(איכותי) נותרים עלים צעירים ועדינים שטעםם טוב האם אפשר לאכל אותם? אני מניח שהם מכילים את אותם החומרים שבחליטה רק בריכוז גדול יותר...נכון ? תודה יוני

11/02/2015 | 05:11 | מאת:

לקח קצת זמן כי לקחנו ברצינות את השאלה ובדקנו. יעל אברבוך הדיאטנית של ויסוצקי התייעצה עם מדענים בחברה והם השיבו כי אם מדובר בעלים שעברו כבר חליטה, הם ניתנים לאכילה. אך יש לקחת בחשבון שאין בהם כבר את כל הרכיבים שהיו בעלים כי חלק מהרכיבים כבר עברו לחליטה - כלומר למשקה עצמו.