סלט חתוך שלא נאכל במקום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

27/01/2015 | 12:12 | מאת: אילנה

ממליצים לחתוך סלט וישר לאכול ,אלו ערכים תזונתיים מאבדים ברגע שלא אוכלים את הסלט מיד בתום החיתוך אלא מחכים מספר שעות?

לקריאה נוספת והעמקה
01/02/2015 | 14:00 | מאת:

שלום אילנה, כבר בחיתוך מאבדים קצת ערך ממס' ויטמינים רגישים, ועם הזמן (ובישול או עיבוד אחר) מאבדים עוד, אבל הסיבים התזונתיים והמינרלים נשארים. כיוון שלעיתים אם לא יהיה סלט חתוך ומוכן במקרר לא נאכל, עדיף כך מאשר כלום :)