האם זה אומר שאסור לי לאכול לחם?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

05/01/2015 | 07:48 | מאת: רועי

אני בחור בריא בן 25. אני אוכל רק אוכל בריא ולא נוגע בפחמימות בכלל לא לחמים ובצקים. ה-BMI שלי בטווח התקין. האם יש מאכלים שאסור לי לאכול? CHOLESTEROL 232.2 mg/dl TRIGLYCERIDES 142 mg/dl CHOLESTEROL- HDL 41 mg/dl CHOLESTEROL-LDL calc 162.8 mg/dl NON-HDL_CHOLESTEROL 191 mg/dl

05/01/2015 | 12:34 | מאת:

רועי, זו הפעם השלישית או הרביעית שאתה שולח את הבדיקות הללו. אין לכאורה בעיה אצלך עם פחמימות שכן רמות טריגליצרידים המושפעות מפחמימות דווקא תקינות. אם אתה נמנע מבצקים ולחמים אולי התפריט שלך לא מאוזן ועשיר מדי בשומנים לא מתאימים וחלבונים. אני ממליצה לגשת לרופא המשפחה ולבקש הפניה מסודרת לדיאטנית שתסייע בהרכבת תפריט מתאים עבורך.