אכילת פרי לאחר אכילת פרי הדר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

02/01/2015 | 14:12 | מאת: שרי

שלום לגולשים היקרים שמעתי שאם אוכלים פרי הדר כלשהוא צריך לחכות עם אכילת פרי אחר שלא פרי הדר בגלל החומציות. האם יש אמת בדבר? ממתינה לתשובה בתודה מראש שרי

05/01/2015 | 12:01 | מאת:

שני שלום, תשובות מגולשים אי אפשר לקבל פה כי זה פורום סגור. התשובה שלי לנושא היא שהחומציות של הקיבה בכול מקרה יותר חומצית מאשר זו של פרי ההדר, כך שלא נראה לי שיש איזה בסיס מדעי הגיוני לקביעה הזו שיש להמתין לאחר פרי הדר. אם יש בעיות עקב גירוי או פציעה בושט או במיתרי הקול, זה עניין אחר , ואז בכלל לתקופה עדיף להימנע לגמרי.