שלום- בנושא תזונה של תירס

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

04/09/2014 | 16:04 | מאת: שירלי

היי חברות, קראתי במקומות לא כל כך אמינים שתירס שנמצא במזון שלנו (בקורנלפקס,תירס בשימורים ואפילו קלח תירס טרי) הוא לא ברי בגלל שהוא מהונדס גנטית ברמה כזו שהופכת אותו למזיק למערכת העיכול לטווח ארוך. הייתי רוצה לדעת אם יש אמת בדברים האלו? אני חייבת לציין שנמנעתי מלאכול תירס במשך שני ואני שמה לב לפעילות חלקה יותר של מערכת העיכול שהשתפרה פלאים.מצד שני,זה יכול להיות קשור לשינוי תזונתי כללי שעברתי. תודה מראש

04/09/2014 | 16:44 | מאת:

שלום שירלי, ההנדוס הגנטי מטרתו העיקרית היא ליצר זנים עמידים יותר לתנאי מזג אוויר ומזיקים. אין בו כאמור לשנות הרכב תזונתי כזה או אחר שאמור להפשיע עליך, אבל הכל אפשרי. בברכה,דנה