חלב מוקצף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/04/2014 | 23:20 | מאת: חן

שלום אני מאוד אוהבת את החלב המוקצף שמביאים לי בבית קפה. זה שמקציפים במכונת אספרסו למשל. שאלתי היא בעניין הקצף של החלב בלבד-מה זה הקצף הזה ומה הוא בעיקר מכיל? האם זה ריכוז של שומן החלב או של פחמימת החלב? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
04/04/2014 | 06:43 | מאת:

שלום חן, זה שילוב של שומן, חלבונים ופחמימות. איני יודעת להגיד לך בדיוק את החלקוה, אבל זה חלק מנפח החלב ששמו לך בכל מקרה. בברכה,דנה