קצח

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

25/03/2014 | 13:13 | מאת: קצח

שלום אני מעונינת לצרוך קצח על בסיס יומימי כדי להנות מיתרונותיו התזונתים. האם כפית ליום הינה כמות מספיקה? אם לא- כמה עלי לצרוך? ובנוסף- אייך צורכים אותו ככדי להפיק ממנו את המיטב? האם יש לטחון אותו (כמו עם הפשתן) או שאשר לאכלו גם ללא חינה (למשל רק להוסיף למרק). תודה

25/03/2014 | 13:53 | מאת:

שלום, לצערי אין לי ידע מספק בנושא קצח. אולי הכתבה הבאה יכולה לעזור לך. http://www.eatwell.co.il/?CategoryID=363&ArticleID=3875 בברכה,דנה