פטרוזיליה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום לך אני מרתיחה צרור של פטרוזילה במעט מאוד מים (סוג של אידוי) כדי שהעלים יתרככו ואוכל לאכול אותם מעט מאודים. השאלה היא : 1- האם לעלים אחרי האידוי נשאר בהם עדין ויטמינים ומינרלים ו שבגלל האידוי הכל נהרס 2- האם כדאי לי לשתות את המים שנשארו אחרי האידוי בסיר? האם המים מכילים ויטמינים ומינרלים? תודה וערב טוב
לקריאה נוספת והעמקה
שלום דנה, 1. לא הכל נהרס, למשל ויטמין A, נשאר ומרבית המינרלים, אלא אם כן הלכו למים, לכן חשוב לשתות גם את המים לצורך כך. 2. מכאן הכי טוב לאכול ירק זה במצב טרי. בברכה,דנה