אוכל שלא יתקלקל במשך שעות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

25/06/2013 | 19:52 | מאת: מיטל

יש לי חברה שאין לה כסף לקנות סנדוויץ בעבודה, אבל היא מאוד רגישה לאוכל לא טרי, בנוסף יש לה הגבלות תזונתיות עקב אולקוס סוכרת ועודף משקל רציני. היא צריכה לקחת אוכל שישאר טרי חצי מהמשמרת שלה בעבודה כולל הנסיעה לעבודה באוטובוסים בתנאי חום עשן וכו'. היא בשלנית ויודעת להכין דברים. מה תמליצו לה לקחת לעבודה?

לקריאה נוספת והעמקה
26/06/2013 | 08:01 | מאת:

שלום מיטל, ראשית, הדבר הנכון מבחינת החברה שלך, הוא ללכת לדיאטנית לטיפול בשל כל הקשיים שציינת. טיפול אצל דיאטנית יעזור לה למצוא פתרונות. לגבי העבודה- האם במקום העבודה יש אוכל? האם יש מקרר, האם יש אמצעי חימום? האם ישנה אפשרות להשאיר מזון שם וכדומה. בברכה,דנה