עוף וחזה עוף - המשך
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
דנה שלום שאלתי עד כמה בריאה ארוחה יומית של עוף/חזה עוף וענית שבשני המקרים עדיף לגוון עם סוגי בשר אחרים/דגים. השאלה שלי היא בלי קשר לגיוון, עד כמה צריכה על בסיס קבוע של בשרים כאלה (עוף וחזה עוף) ובאופני בישול כאלה (צליה על פלטה, צליה מחבת, טיגון עם שמן קנולה) היא בריאה.
לקריאה נוספת והעמקה
שלום שי, עניתי באון שמבהיר כי אכילה יומית של עוף, לא משנה דרך ההכנה אינה מומלצת מבחינתי.לעניות דעתי היא לא מזינה. בריאות זה עניין יחסי. בברכה,דנה