שיבולת שועל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

22/04/2013 | 12:41 | מאת: אבי

באיזה כלי להשתמש כדי לדעת שאני משתמש ב100 גרם שיבולת שועל ? והאם איכלה של שיבולת שועל לא מבושלת נותנת לי את אותו ערך קלורי כמבושל ? אני מציין אוכל כרגע לא מבושל עם מעדן חלב וזה לא רע בכלל:))

לקריאה נוספת והעמקה
22/04/2013 | 16:06 | מאת:

שלום אבי, אין כלי, זה משקל.כוסות וכפות זה דבר משתנה מאוד. בהערכה גסה זה כ- 1.25 כוס וכ- 12 כפות גדושות. לא אותו ערך קלורי במדוייק כי הבישול הורס חלק מהויטמינים. בברכה,דנה