שאלה קצת דחופה לגבי בננות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

04/03/2013 | 08:53 | מאת: מאשה

שלום, רציתי לשאול האם אתן יודעות מהו ריכוז הגלוקוז בבננה רקובה? או בננה שהיא מאוד בשלה? ואם אין ריכוז כלשהו של גלוקוז אז של פרוקטוז, אם קיים בכלל.

לקריאה נוספת והעמקה
04/03/2013 | 15:56 | מאת:

שלום מאשה, לא הבנתי את השאלה- ריקבון הבננה לא משנה את הרכב הסוכרים שלה באופן משמעותי. בברכה,דנה

04/03/2013 | 17:51 | מאת: מאשה

ריקבון הבננה אמור לשנות את הרכב הסוכר .. העמילן מתפרק לחד סוכרים, לא ? השאלה שלי היא מה הריכוז של הגלוקוז או הפרוקטוז בבננה מאוד בשלה/רקובה?