שילוב זרעי פשתן במאכלים
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
השריתי זרעי פשתן במים ליומיים והם נהיו ריריים כמו ביצה, אני יודעת שזה טוב בגלל החומר שמופרש מהם כתוצאה מההשרייה.. השאלה הראשונה- האם בנוסף להשרייה יש לטחון אותם? שאלה שנייה- את הזרעים המושרים הוספתי לחביתה שהכנתי במהלך הטיגון..האם הסגולות הייחודיות שיש לזרעי פשתן נשמרות כך? אם לא כיצד ניתן לצרוך זרעי פשתן מושרים?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום רעות, איני מומחית לנשוא זרעי פשתן, אבל בכל מקרה מומלץ לטחון.בטיגון מרבית תכונותיו נהרסות. למיטב ידיעתי, יש לקנות זרעים לטחון ולהקפיא ולהסיף 1-2 כפות לדייסה או יוגורט. בברכה,דנה