שילוב זרעי פשתן במאכלים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/11/2012 | 16:58 | מאת: רעוח

השריתי זרעי פשתן במים ליומיים והם נהיו ריריים כמו ביצה, אני יודעת שזה טוב בגלל החומר שמופרש מהם כתוצאה מההשרייה.. השאלה הראשונה- האם בנוסף להשרייה יש לטחון אותם? שאלה שנייה- את הזרעים המושרים הוספתי לחביתה שהכנתי במהלך הטיגון..האם הסגולות הייחודיות שיש לזרעי פשתן נשמרות כך? אם לא כיצד ניתן לצרוך זרעי פשתן מושרים?

לקריאה נוספת והעמקה
18/11/2012 | 15:40 | מאת:

שלום רעות, איני מומחית לנשוא זרעי פשתן, אבל בכל מקרה מומלץ לטחון.בטיגון מרבית תכונותיו נהרסות. למיטב ידיעתי, יש לקנות זרעים לטחון ולהקפיא ולהסיף 1-2 כפות לדייסה או יוגורט. בברכה,דנה