לחמים מותאמים עבור חולי קרוהן
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום רב, רציתי לשאול איזה סוגי לחמים מותאמים עבור חולי מחלות מעי דלקתיות? לי אישית הלחמים התפוחים והפיתות הלבנות גורמים להרגשה רעה כולל עוויתות בבטן והלחמים שהם 100% מלאים כגון שיפון גורמים שלשולים. אודה לסיוע דקל
לקריאה נוספת והעמקה
שלום דקל, אין לחם אחד מותאם ואחר לא. זה עניין אינדבידואלי. בין שיפון ללחם לבן יש פערים גדולים. נסה לחמים מעודנים יותר, לחם אחיד, לחם מחיטה מלאה ולא שיפון, ואולי הגלוטן גורם לבעיות, אז אפשר לנסות בלי או לחם ללא גלוטן. בברכה,דנה