שאלותינו

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/09/2012 | 18:00 | מאת: רעות ועמיקם תבור טכובר

1. מהן שרשרות בינוניות וקצרות של חומצות שומן בחלב הכבשים? 2.האם מישהו הצורך "רוויון" או "לרווייה" מקבל את אותם הויטמינים והמינראלים ואת החיידקים הפרוביוטיים המצויים ביוגורט?

לקריאה נוספת והעמקה
04/09/2012 | 11:25 | מאת:

שלום, את רוצה לדעת שמות או מה המשמעות של חומצות אלו, לא ירדתי לסוף דעתך. לגבי ריוויון- מבחינת הרכב קלורי, ויטמינים ומינרלים הוא דומה ליוגורט. מבחינת חיידקים פרוביוטיים, יש פחות, כי לרוב היוגורטים מוסיפים. בברכה,דנה