פיטואסטרוגנים בסויה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
מדוע צריך לשים לב שהסויה שאנו אוכלים לא עברה הנדסה גנטית (כפי שכתוב בכתבה בדוקטורס)- האם בגלל שכך לא יהיו בה פיטואסטרוגנים או בגלל דבר אחר? והאם כל מה שאנו אוכלים מן הצומח כדאי לוודא שלא עבר הנדסה גנטית? למה תמיד רק בקשר לסויה מדגישים את זה? איך מגיעים הפיטואסטרוגנים אל הסויה?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום שרון, איני יודעת לאיזו כתבה להתייחס. ההמלצה מדברת על הפחתה בצריכת סויה, בעיקר בקרב ילדים, בעיקר זכרים בגלל כולת פיטואסטרוגנים בסויה. אלו חומרים טבעיים בתוך הסויה, לא מוחדרים לשם. ייתכן ובסויה מהונדסת הריכוז גבוה יותר. בברכה,דנה
והאם כל מה שאנו אוכלים מן הצומח כדאי לוודא שלא עבר הנדסה גנטית?