סוכר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/01/2012 | 14:46 | מאת: יעל

שלום, האם יש בעיה בשימוש בסוכרזית כממתיק לשתיה? וכן סוכר מפירות (כך רשום על האריזה) הוא בריא? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
17/01/2012 | 17:44 | מאת:

שלום יעל, סוכרזית הינו ממתיק מיושן למדי, בהנחה שמדבור בהרכב של סכרין, אצוסלפם קיי או אספרטיים. אם ממתיק מלאכותי עדיף סוכרלוז ו/או סטיביה. לגבי סוכר פירות- לא מומלץ כממתיק. בברכה,דנה

21/01/2012 | 18:20 | מאת: חלי

דנה שלום, מאחר שאת ממליצה להימנע מסוכר פירות, איך מתיישבת המלצתך זו עם המלצתך להמתיק בסילאן, שמתיקותו נובעת מסוכר תמרים, למיטב ידיעתי? שבוע טוב. רחל