חציל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/11/2011 | 15:29 | מאת: מילי

שלום רב, כאשר החציל נראה טוב כאשר פותחים אותו, אך חלק מהגרעינים שלו בצבע כהה - חום כהה/אפור/שחור, האם זה סימן שהוא רקוב? ועוד משהו:נאמר לי כי חציל אינו בריא ונטול ערכים תזונתיים כמעט - נשמע לי מופרך. אשמח לחוות דעת מקצועית. תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
08/11/2011 | 15:54 | מאת:

שלום מילי, איני יכולה לומר אם רקוב או לא. תריחי, תטעמי ותראי. חציל אינו ירק עשיר במיוחד בויטמינים או מינרלים מיוחדים. כמו כל ירק, מכיל סיבים תזונתיים ונוגדי חמצון.אין מניעה לשלבו בתפריט. בברכה,דנה

12/11/2011 | 19:51 | מאת: מירי