רימון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/10/2011 | 14:22 | מאת: אמיר

קראתי המון על סגולות הרימון אנטי אוקסידנט חזק מאוד שומר על דפנות כלי הדם מורי לחץ דם שומר על בריאות הלב מונע סרטן הערמונית ורציתי לברר איך ניתן להפיק את מירב התועלת האם לאכול את הגרגירים או סחוט כמה ומתי אחרי ארוחות או במשך היום ללא קשר לאוכל? תודה ושנה טובה

לקריאה נוספת והעמקה
04/10/2011 | 17:25 | מאת:

שלום אמיר, ההמלצה כוס מיץ רימונים סחוט טרי בכל יום, עדיף אחרי ארוחה בשרית. בברכה,דנה