לחם

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

30/08/2011 | 12:36 | מאת: גדי

שלום רב, שלום רב, בעקבות מצב קדם-סוכרתי נאסר עליי לצרוך קמח לבן. שאלתי היא האם הלחם שמרכיביו מפורטים להלן נחשב לחם מקמח מלא: לחם תושיה קל 45 קלוריות לפרוסה (מגיע פרוס) והוא מכיל: קמח חיטה מלאה (מכיל גלוטן), חיטה גרוסה עבה, חיטה גרוסה דקה, שיפון גרוס, מחמצת טבעית, מלח ושמרים (1.37% מינרלים, 10.7% חלבון, 35% פחמימות, 0.7% שומן ו-10% סובין חיטה ושיפון). אם לא, על איזה לחם קל מחיטה מלאה 100% תוכלו להמליץ? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
31/08/2011 | 10:23 | מאת:

שלום גדי, הלחם מתאים לצרכיך. בברכה,דנה