לחם
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום רב, שלום רב, בעקבות מצב קדם-סוכרתי נאסר עליי לצרוך קמח לבן. שאלתי היא האם הלחם שמרכיביו מפורטים להלן נחשב לחם מקמח מלא: לחם תושיה קל 45 קלוריות לפרוסה (מגיע פרוס) והוא מכיל: קמח חיטה מלאה (מכיל גלוטן), חיטה גרוסה עבה, חיטה גרוסה דקה, שיפון גרוס, מחמצת טבעית, מלח ושמרים (1.37% מינרלים, 10.7% חלבון, 35% פחמימות, 0.7% שומן ו-10% סובין חיטה ושיפון). אם לא, על איזה לחם קל מחיטה מלאה 100% תוכלו להמליץ? תודה.
לקריאה נוספת והעמקה
שלום גדי, הלחם מתאים לצרכיך. בברכה,דנה