סיבים תזונתיים בלחם
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
דנה שלום למרבה הפתעתי מצאתי כי בלחם דגנים מלא 100% קמח חיטה מלא יש רק 6.8% סיבים תזונתיים, ואילו בלחם קל יש 14.6% סיבים תזונתיים. שני הלחמים הם מתוצרת אותה המאפייה. האין זה מוזר? מה הסיבה שבלחם הדיאטטי יש יותר סיבים תזונתיים מאשר בלחם הדגנים המלאים?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום שלמה, איני יכולה לומר מהי הסיבה לכך. זה תלוי בסוג הקמחים ואולי בקל הם מתספים עם סיבים תזונתיים. בברכה,דנה