סיבים תזונתיים בלחם

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

12/07/2011 | 23:06 | מאת: שלמה

דנה שלום למרבה הפתעתי מצאתי כי בלחם דגנים מלא 100% קמח חיטה מלא יש רק 6.8% סיבים תזונתיים, ואילו בלחם קל יש 14.6% סיבים תזונתיים. שני הלחמים הם מתוצרת אותה המאפייה. האין זה מוזר? מה הסיבה שבלחם הדיאטטי יש יותר סיבים תזונתיים מאשר בלחם הדגנים המלאים?

לקריאה נוספת והעמקה
13/07/2011 | 11:33 | מאת:

שלום שלמה, איני יכולה לומר מהי הסיבה לכך. זה תלוי בסוג הקמחים ואולי בקל הם מתספים עם סיבים תזונתיים. בברכה,דנה