עשב חיטה - אולי תדעו לענות לי
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום, יש לי שאלות לגבי עשב חיטה: 1. האם מיץ עשב חיטה קפוא נחשב למאוד מזין? (אני מניחה שקפוא זה לא כמו טרי, השאלה אם התוצר הקפוא נחשב עדיין למאוד בריא. למשל פעם קראתי שק"ג עשב חיטה טרי זה כמו 35 ק"ג שלל ירקות אחרים, אולי זה מוגזם, אבל הכוונה שזה מאוד בריא. האם גם הקפוא בריא בסדרי גודל דומים? אני שואלת כי אני רוצה לדעת אם שווה לי לקנות כזה מוצר יקר) 2. איך שותים את מית העשב הקפוא - רק משאירים על השיש שיפשיר ושותים או מחממים? 3. ראיתי שיש לדנות עשב חיטה טרי (זה נראה כמו דשא) - האם אפשר לשים את זה בסלט או שחייבים לעשות מזה מיץ על מנת להנות מכל הבריאות של זה?
לקריאה נוספת והעמקה
שלום הדס, הואיל ומיץ עשב החיטה אינו נחשב מבחינתי למזון בריאות או מזון מיוחד, לא אוכל לענות לך. כמו כן, אין כל מידע מדעי מהימן המוכיח תועלת בצריכת מיץ זה. בברכה,דנה