עגבניה וביצה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

11/12/2010 | 04:48 | מאת: יעל

שתי שאלות בבקשה: 1. מה כל כך טוב בעגבניה? 2. האם זה מסוכן לאכול ביצה שלא בושלה עד הסוף (גם ביצה קשה וגם מקושקשת)? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
12/12/2010 | 13:37 | מאת:

שלום יעל, עגבניה עשירה בויטמין C וליקופן, שני נוגדי חמצון חזקים מאוד. כמו כן עשירה בסיבים תזונתיים. הסכנה באכילת ביצה לא מבושלת עד תום היא חשיפה לחיידק הסלמנולה. מעבר לכך, אין סכנה ממשית. בברכה,דנה