חמאה או מרגרינה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/10/2010 | 20:10 | מאת: אורלי

שלום רב, רציתי לשאול מה עדיף באפייה חמאה או מרגרינה ידוע לי ששניהם לא בריאים אבל בכל זאת יש לי מתכונים שחייב חמאה או מרגרינה (שמן כבר קיים במתכון זה תוספת לשמן תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה
21/10/2010 | 12:16 | מאת:

שלום אורלי, מי אמר שחמאה אינה בריאה? גם מרגרינה, תלוי בסוג שמשתמשים ובכמות. רוב המתכונים ניתן להחליף חמאה ומרגרינה בשמן קנולה. בין חמאה למרגרינה, עדיפה החמאה, הן מבחינת הרכבי השומן. הבעיה היחידה שזה הופך את המוצר לחלבי, אם יש מגבלת כשרות. בברכה,דנה

21/10/2010 | 13:54 | מאת: אורלי

שלום דנה ותודה על תשובתך לגבי המרגרינה האם יש סוג מומלץ לאפייה? תודה רבה