שמן קנולה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

06/10/2010 | 11:13 | מאת: מבולבלת

שלום דנה, לפי כתבה שפורסמה במגזין הבנתי ששמן קנולה הוא לא טוב לחימום כי הוא נשרף מהר. אם כך מדוע הוא עדיף על פני שמנים אחרים כמו שמן תירס לדוגמא? הרי אינני יכולה לחשוב על שימוש בשמן ללא חימום מלבד סלט בו משתמשים בשמן זית

לקריאה נוספת והעמקה
06/10/2010 | 11:38 | מאת:

שלום, לצערי, מי שכתב זאת, לא דייק. לשמן קנולה נקודת עישון מאוד גבוהה, סביב 240 מעלות, ואף הכי מתאים לצורכי טיגון בשמן עמוק. בברכה,דנה