זרעי פשתן
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום רב. יש לי 4 שאלות: 1) האם זה משנה באיזה מכשיר (מטחנת קפה, אבני ריחיים, מרסק פירות ביתי וכו') טוחנים אותם? 2) אלו זרעים עדיפים: צהוב-זהוב או חום? 3) מה עדיף: לאחסן בקירור או בהקפאה? 4) איך יתכן שהכמות היומית המומלצת של שמן פשתן (2 כפות) שווה לכמות המומלצת של זרעים? הרי זרעים פחות מרוכזים מהשמן עצמו. תודה רבה.
לקריאה נוספת והעמקה
שלום משה, 1. אין לי מידע בנושא. ככל שטחון יותר כך טוב יותר, לרוב ממליצים מטחנת קפה אך גם מכתש ועלי יספקו את הסחורה. 2. אין לי מדיע בנושא. 3. הקפאה. 4. מי אמר שזוהי ההמלצה, אין לכך שום הוכחה ואין שום המלצה רשמית של אף גוף מטפל. בברכה,דנה