חזה עוף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/03/2010 | 13:46 | מאת: אלעד

שאני מטגן חזה עוף על האש איזה שמן כדאי להשתמש? והאם הלהבה צריכה להיות גדולה או קטנה?

לקריאה נוספת והעמקה
17/03/2010 | 14:13 | מאת:

שלום אלעד, עדיף לא לטגן, יש מחבת גריל פסים או "סיר פלא". אם בכל זאת מטגנים, עם שמן קנולה. ללהבה אין משמעות, כל עוד הבשר מתבשל היטב. בברכה,דנה

17/03/2010 | 20:04 | מאת: טל

איך אפשר אז בלי שמן בכלל בלי שהבשר יידבק למחבת? זה מה שאני עושה בלי שמן במחבת וזה נדבק לי ואחרי זה קשה להוריד את מה שנשאר