ממתיק

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

28/02/2010 | 13:16 | מאת: רותי

ד.נ. קראתי בזמנו שסוכרלוז איננו מאושר באיחוד האירופי, מאחר שבטיחותו טרם נחקרה (לא זכור לי מתי זה פורסם). האם זה נכון ומעודכן? אם כן, באיזו דרך חלופית ניתן להמתיק, בעיקר כאשר רמת הסוכר גבולית, וצריך להקפיד שלא תעלה (ועדיף שתרד ותהיה מאוזנת לגמרי). אנא התייחסותך ודעתך בעניין. תודה. רותי

לקריאה נוספת והעמקה
28/02/2010 | 16:01 | מאת:

שלום רותי סוכרלוז אושר לשימוש ע"י האיחוד האירופאי כבר ב- 2004. נכון ל- 2008, רוב מדינות העולם מכירות בו כתחליף סוכר מלאכותי בטוח לשימוש. בברכה,דנה

14/03/2010 | 20:48 | מאת: רותי

דנה שלום, מאחר שהממתיק האמור אושר כבטוח, מדוע את ממליצה להימנע ממנו? אני, למשל, אינני אוהבת את טעם הסטיוויה. מאידך, רמת הסוכר של גבולית (אומנם אינני סוכרתית, אבל צריכה להיזהר). אז איזו אלטרנטיבה טובה נותרה לי להמתקת הקפה/תה? רותי