גיוון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/02/2010 | 09:41 | מאת: לירון

ד.נ. האם בשר חזיר תורם לגוף ברזל וכן B12, בדומה לבקר? והאם גיוון בעניין זה יכול להועיל - לאכול פעם חזיר ופעם בקר, לסירוגין (במקום להתמקד בבקר ולהימנע מחזיר), וזאת בהנחה שאני אוכלת גם עוף, הודו ודגים? שבת שלום. לירון

לקריאה נוספת והעמקה
27/02/2010 | 11:42 | מאת:

שלום לירון, אפשר לגוון עם בשר חזיר מדי פעם, אך הוא אינו עשיר בברזל בדומה לבקר והודו. גם לרוב יש בו יותר שומן. עדיף בקר, הודו, עוף ודגים. בברכה,דנה