עופרת ואבץ

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/01/2010 | 12:14 | מאת: אבי

שלום דנה יקרה. אני יודע שהויטינים c וb רגישים לחום. מה לגבי המינרלים? האם את יכולה לפרט אילו מינרלים רגישים לחום ואילו לא. במיוחד חשוב לי לדעת לגבי עופרת ולגבי אבץ. מה קורה למינרל רגיש לחום כאני מבשל אותו?

לקריאה נוספת והעמקה
20/01/2010 | 00:34 | מאת:

שלום אבי, מינרלים אינם ממש ריגישם לחום בדומה לויטמינים, ולכן הם לא ממש נהרסים בבישול. יש לזכור שאם מדובר בבישול במים, חלקם הולים לאיבוד במים. בברכה,דנה