סובין ש. שועל וחיטה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום רב, מזה תקופה (חודשיים) אני נוהגת לאכול בבוקר יוגורט עם 3-5 כפות של סובין סובין חיטה קלויה. בבית טבע נאמר לי שביא נחשדת כמסרטנת ועושה בעיות שונות בקיבה וכן עלולה לגרום לעצירות /חסימה. המליצו לי לעבור לסובין שיבולת שועל. עתה אני משלבת כף חיטה ו2 כפות ש. שועל. שאלתי האם מה שאמרו לי נכון? היתכן שגרמתי לי נזק? מה ההבדל בין הסובין האלו ומה עדיף? בברכה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום טלי, לא ידוע לי שסובין חיטה מסרטן ו/או גורם לבעיות במערכת העיכול, ובוודאי לא חסימה. בכל מקרה סובין שבולת שועל נחשב למזין יותר בגלל הרכב הסיבים התזונתיים. בברכה,דנה