לחם

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

21/12/2009 | 11:40 | מאת: עתליה

האם בלחם יש חיטה וגם גלוטן?? האם אנשים שרגישים לגלוטן אלה אנשים שהובחנו כחולי צאליאק. ומה עם החיטה? לדעתי אני רגישה לחיטיה? מה את ממליצה כתחליף לנסיון?

לקריאה נוספת והעמקה
21/12/2009 | 16:00 | מאת:

שלום עתליה, בוודאי שכן, כל מה שעשוי מחיטה,שיפון, שעורה, כוסמין, שבולת שועל מכיל גלוטן. אין רגישות לגלוטן, יש אלרגיה וניתן לאבחנה במספר בדיקות. לפני שאת מחליטה שיש לך אלרגיה לגלוטן, פני לגסטרואנטרולוג לבירור. אחרי אבחון אוכל לעזור לך עם המלצות כלליות לדיאטה. בברכה,דנה