תת ספיגה לפרוקטוז וסוכר לבן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/08/2009 | 07:24 | מאת: מעין

היי דנה, האם מותר סוכר לבן בתת ספיגה לפרוקטוז?

לקריאה נוספת והעמקה
14/08/2009 | 19:53 | מאת:

שלום מעיין, סוכר לבן הוא למעשה דו סוכר המורכב מגלוקוז ופרוקטוז, ועל כן רצוי להורידו מהתפריט במקרה של רגישות לפרוקטוז. אין הכוונה להמנע לחלוטין אך יש להוריד בכמויות. בברכה,דנה

15/08/2009 | 16:29 | מאת: מעין

תודה רבה, מה לגבי "סוכר קנים גולמי"?, מכיל פרוקטוז?