התיעצות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

25/05/2009 | 23:47 | מאת: מיקי ו

אני רגישה לסוכר החלב לכן נמנעת מאכילת מוצרי החלב השונים ,משתמשת בחלב סויה טרי , לאחרונה רשמה לי רופאת המשפחה ויטמין d וסידן .תוספת הסידן גורמת לי להרגשה לא טובה בקיבה , מה אתם יכולים להמליץ לי שיהיה טוב בתודה ובברכה מיקי

לקריאה נוספת והעמקה
26/05/2009 | 18:57 | מאת:

שלום מיקי, ראשית, אדם הרגיש ללקטוז יכול לאכול גבינה צהובה שכמעט וחסרה לקטוז ומהווה מקור מצויין לסידן, יש גם טחינה, חלבה ושקדים. בנוסף התייעצי עם הרופאה לגבי תוסף סידן שונה מזה שאת צורכת. בברכה,דנה