לי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

06/05/2009 | 18:30 | מאת: אומגה 3

אני בת 25 ורוצה לצרוך אומגה 3 מזרעי פישתן. 1- האם עלי לטחון את הגרגירים או שאפשר לאוכלם ללא טחינה? 2- כמה כפות של פישתן טחון עלי לאכול ביום כדי לצרוך את הכמות היומית המומלצת? 3- כמה קל' יש בכך אחת של פישתן טחון ומהו אחוז השומן בו? תודה בבקשה לענות לי מסודר על שלושת השאלות

לקריאה נוספת והעמקה
07/05/2009 | 12:24 | מאת:

שלום, 1. לטחון. 2. 2-3 כפות ביום. 3. בכף זרעי פשתן טחונים יש כ- 40 קק"ל מתוכם 40% שומן. בברכה,דנה