לי
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
אני בת 25 ורוצה לצרוך אומגה 3 מזרעי פישתן. 1- האם עלי לטחון את הגרגירים או שאפשר לאוכלם ללא טחינה? 2- כמה כפות של פישתן טחון עלי לאכול ביום כדי לצרוך את הכמות היומית המומלצת? 3- כמה קל' יש בכך אחת של פישתן טחון ומהו אחוז השומן בו? תודה בבקשה לענות לי מסודר על שלושת השאלות
לקריאה נוספת והעמקה
שלום, 1. לטחון. 2. 2-3 כפות ביום. 3. בכף זרעי פשתן טחונים יש כ- 40 קק"ל מתוכם 40% שומן. בברכה,דנה