השפעה על טריגליצרידים וכולסטרול, של אכילת שוקולד נ

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

25/02/2009 | 15:53 | מאת: boardrider

שלום, בקשר להשפעה על טריגליצרידים וכולסטרול, מה בנוגע לאכילת שוקולד נטול סוכר (עם ממתיק מלאכותי) ? תודה, BR. מידע נוסף: בבדיקותי יש לי מספר ערכים הגבוהים מהנורמה: כולסטרול 217, כולסטרול LDL 134.9, טריגליצרידים 175, GGT 105. אני בן 48, עוסק בפעילות גופנית, ללא עודף משקל, מקפיד על דיאטה שהומלצה על ידי תזונאית ונוטל Omega-3. רכיבי השוקולד: Sweetener:maltitol (E965) - whole milk powder - cocoa butter - cocoa mass - emulsifier:soy lecithin (E322) - flavouring:natural vanilla. Maltitol : 42.0% Whole milk powder : 23.9% Cocoa butter : 22.3% Cocoa mass : 11.3% Soy lecithin : 0.5% Flavouring : natural vanilla

לקריאה נוספת והעמקה
25/02/2009 | 17:46 | מאת:

שלום, אמנם השוקולד הינו נטול סוכר אך לא נטול שומן, לכן יש לצרוך ממנו בהגבלה, בדומה לשוקולד רגיל- 2-4 קוביות ליום. בברכה,דנה