שאלה דחופה בעניין ביצים נאות
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
האם בעת הריון מותר לאכול מוס שוקולד שעשוי עם ביצים שבושלו ב-80 מעלות בלבד? האם 80 מעלות מספיקות בכדי "להרוג" את החיידקים שבביצים הנאות? תודה רבה לתשובתכם. גילה.
לקריאה נוספת והעמקה
שלום גילה, ההמלצה היא שהביצים יעברו תהליך בישול מלא וממושך, ומוס לא בדיוק נכלל בהגדה זו, ולכן כדאי להמנע מאכילת ביצים שלא עברו בישול מלא, וזה קורה אחרי 100 מעלות צלסיוס. בברכה, דנה
תודה!